Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/discoverdalmat/public_html/inc/version.php on line 33

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/discoverdalmat/public_html/inc/version.php:33) in /home/discoverdalmat/public_html/inc/register.php on line 46
Izleti

Izleti 

29.01.2007: Izleti

Nacionalni park Kornati

Jedna od najljepših skupina otoka na mediteranu.Očuvana priroda i kristalno čisto more!

25.01.2007

Gastro Primošten

Primoštensko zaleđe je izuzetno kulturološko i gastronomsko značajno područje. Na mnogim očuvanim seoskim domaćinstvima u mogućnosti ste kušati tradicionalna dalmatinska jela i čuveno primoštensko vino Babić.

Koraljni otoci Krapanj i Zlarin

Otoci Krapanj i Zlarin pripadaju Šibenskoj rivijeri otoka i zasigurno su jedni od najljepših manjih otoka u Hrvatskoj.

Vinske ceste Primoštena

Vinske ceste i ceste maslinovog ulja u Primoštenu.
Tematsko-edukativni izlet u primoštensko zaleđe. Posjećujemo vinograd Bucavac, vinariju Suha punta d.o.o., vinariju Marinov i uljaru staru preko 50 godina uz degustaciju vina i maslinovog ulja.

Rafting na Cetini

Cetina je rijeka sa mnoštvom brzaca i malih slapova ,ali i sa mirnim dijelovima. Svojom ljeptom i bistrinom i kraškom okolinom Cetina predstavlja idealno područje za aktivni odmor. Oprema za rafting podliježe standardima IRF-a (Svjetske rafting federacije).
28.12.2006: Izleti

Nacionalni park Krka

Sa svojih sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 242 m, rijeka Krka je prirodni i krški fenomen. Zbog iznimne prirodne, znanstvene i kulturne vrijednost proglašena je nacionalnim parkom 1985. godine.

Nacionalni park Plitvice

Nacionalni park Plitvice jedan je od najposjećenijih parkova prirode u Hrvatskoj, a zasigurno najpoznatiji. Na stotine tisuća posjetitelja godišnje dolazi vidjeti ovaj očuvani eko sustav skoro netaknut od ljudske ruke.
Izleti

Split-Trogir

Dioklecijanova palača u Split najveća je i najbolje sačuvana kasnoantička palača na svijetu. Povijesna jezgra grada Trogira jedinstveni je spomenik kulture i stoga je 1997. godine upisana u UNESCO-vu Listu svjetske baštine.

Šibenik

Šibenik je jedini veći grad u Dalmaciji kojeg su osnovali Hrvati. Mnogo kultura i narodnosti vladalo je Šibenikom i svi su ostavili svoj pečat čineći staru jezgru grada spomenikom kulture.

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih katoličkih svetišta u svijetu. Smješteno je u blizini Čitluka u Bosni i Hercegovini. Međugorje posjeti do milijun hodočasnika tijekom godine, a svetište je postalo 1981. godine kada se prema vjerovanju i svjedocima ukazala Djevica Marija.