Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/discoverdalmat/public_html/inc/version.php on line 33

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/discoverdalmat/public_html/inc/version.php:33) in /home/discoverdalmat/public_html/inc/register.php on line 46
Jedrenje

Jedrenje

Hrvatska je raj za jedriličare!

Ova činjenica je dobro poznata svim nautičarima koji su se barem jednom otisnuli na pučinu iz hrvatskih lučica i marina.
Sa preko 1000 otoka, hridi i grebena i sa vjetrovima koji rijetko kada imaju ekstremne vrijednosti hrvatska obala pruža nezaboravan doživljaj netaknutog mediterana.
U srcu Europe u mogućnosti ste uživati u tišini i netaknutosti prirode.
Iz bilo kojeg većeg grada ii marine u Dalmaciji moguće je za nekoliko sati vidjeti bisere jadranskih otoka kao što su Hvar, Brač, Vis, Šolta, Korčula, Zlarin, Kornati, Dugi Otok gdje možete uživati u prirodi i kristalno plavom moru, a isto tako i zabaviti se u nekom od lokalnih restorana i caffe barovima.
Agencija "Discover Dalmatia" Vam može pomoći u Vašem odabiru plovila, bilo da želite iznajmiti charter jedrilicu za više osoba, želite naučiti jedriti u školi jedrenja ili želite avanturistički provod na Hobie cat katamaranima.
Isto tako preporučamo Vam jedrenje kao oblik team buildinga, jer je poznato da ova aktivnost jača zajedničku usmjerenost ka cilju i podiže motivaciju sudionika. Team buildingom se među članovima poboljšava komunikacija, identificiraju se uloge i pojačava se zajedništvo među članovima tima.

Izaberite jednu od opcija koje Vam nudimo i doživite more!

Charter plovila

Odaberite jedno od charter plovila koja Vam nudimo i otisnite se na nezaboravan odmor!
Krenite iz marine Kaštela, Trogir ili iz marine Šibenik.

Škola jedrenja

Kombinirajte smještaj i tečaj jedrenja. Ukoliko se odlučite za školu jedrenja u Primoštenu, odobravamo vam 10% popust na smještaj.

Avanturističko jedrenje

Dosta Vam je stresa i svakodnevne rutine?!
Ljubitelj ste prirode i volite more!?
Agencija "Discover Dalmatia" nudi Vam jedinstveni program:
Safari jedrenje!