www.discover-dalmatia.hr

O nama 

Putnička agencija "Discover Dalmatia" bavi se organizacijom izleta, team-buildinga, incentive putovanjima te posredovanjem i prijevozom putnika i njihovim smještajem u turističkim apartmanima i hotelima duž cijele Jadranske obale s naglaskom na Šibensko-kninsku županiju.

Misija naše agencije je da svojim klijentima ponudi originalne programe i izlete koji će uz zadovoljstvo gostiju imati i svrhu edukacije o kulturno-povijesnoj baštini i neotkrivenim ljepotama regije Dalmacije. Mi ćemo Vam pomoći i da nađete smještaj u privatnim apartmanima i hotelima, koji će odgovarati Vašim potrebama i željama.  Naše profesionalno osoblje sa višegodišnjim iskustvom rada u turizmu stoji Vam na raspolaganju i ako trebate informacije o destinacijama koje želite posjetiti, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Ako ste agencija koja šalje svoje klijente u Dalmaciju, bilo u hotele ili u privatni smještaj i trebate svojeg predstavnika koji će Vašem gostu biti na usluzi od samog njegovog dolaska, boravka i odlaska slobodno nam se obratite i mi ćemo se pobrinuti da Vaš gost bude maksimalno zadovoljan.
Suradnjom sa prijevoznicima koji posjeduju dugogodišnje iskustvo i moderan vozni park, u mogućnosti smo Vam pružiti udoban, brz i siguran prijevoz do Vaše destinacije. U svojem vlasništvu imamo 6 apartmana za smještaj, kamp Tomas sa 30 smještajnih jedinica i autohtono dalmatinsko domaćinstvo staro 123 godine iz 1887. godine, sve u regiji Primošten - Šibenik.

Kontaktirajte nas i mi ćemo uložiti maksimalne napore da Vaše zadovoljstvo bude na prvom mjestu, jer zadovoljan gost je pokretačka misao turističke agencije "Discover Dalmatia"!