Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/discoverdalmat/public_html/inc/version.php on line 33

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/discoverdalmat/public_html/inc/version.php:33) in /home/discoverdalmat/public_html/inc/register.php on line 46
Popust 30%
VI. i IX. mjesec

Popust 30% 

Rezervirajte privatni smještaj u VI. i IX. mjesecu i ostvarite sljedeće pogodnosti:

  • preko 30% niže cijene u odnosu na na VII. i VIII. mjesec! Npr: cijena apartmana za 4 osobe u VII. i VIII. mjesecu je u prosjeku od 70,00 - 90,00 eur! U VI. i IX. mjesecu taj isti apartman možete dobiti za čak 40,00 eur što je ušteda od 200,00 eur i više za 7 dana ljetovanja! Ovaj novac koji uštedite na smještaj možete potrošiti na izlaske ili izlete i obogatiti svoje iskustvo!
  • U ovom periodu vrijeme i more znaju biti jako pogodni za kupanje s tim da ima manje gužvi na plažama! U VI. mjesecu dani su najduži u godini!
  • Sve sadržaje koje imate u sezoni od restorana, kafića i noćnog života imate i u ovom periodu godine!
  • Manje gužve omogućuje vam da dobijete kvalitetniju uslugu!
  • Vlasnici apartmana i soba izuzetno cijene gosta koji dođe u ovom periodu pa su mu se spremniji više posvetiti i ponuditi i dodatne usluge koje nije uvijek potrebno platiti! To isto vrijedi i za restorane, caffe barove i ostale!

Pregledajte našu ponudu apartmana na ovom linku: http://www.discover-dalmatia.hr/privatni-smjestaj-primosten-vodice-sibenik/acc-hr i otkrijete povoljnost ljetovanja u ovom periodu godine!