Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske

Program:

Dan 1. - Šibenik – Bled:
Polazak s dogovorenog mjesta u 17.00 h. Vožnja autocestom do Slovenije i do Bleda, najpoznatijeg turističkog odredšta u Sloveniji. Dolazak u Bled u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.
Dan 2. -  Salzburg - München:
Doručak. Nakon doručka,odmor za kavu uz bledsko jezero te polazak autobusom za Austriju i grad Salzburg.Obilazak u pratnji vodiča: Katedrala, Hohensalzburg, Sveučilišna crkva, Mozartova rodna kuća, Getreidegass. Slobodno vrijeme za samostalni razgled. Nastavak puta prema Münchenu. Po dolasku,  panoramska vožnja u pratnji vodiča: Deutshes Museum, Karlsplatz, Odeonplatz, Ludwig kirche, Swabing, Parlament, English garten, Muzejska četvrt.  Odlazak u hotel. Smještaj u sobe. Večernji izlazak, noćenje.
Dan 3. - München – dvorci Bavarske:
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u južnu Bavarsku. Dolazak do dvorca LINDERHOF, jedinog dvorca završenog za Ludwigova života. Razgled dvorca okruženog prekrasnim parkovima, terasama, fontanama, paviljonima u maurskom stilu, i VENERINE ŠPILJE, umjetne špilje s jezercem i rasvjetom u kojoj je Ludwig II slušao Wagnerovu glazbu, vozeći se čamcem u obliku labuda. Nastavak vožnje do mjesta Hohenschwangau, gdje je kralj Ludwig II proveo djetinjstvo. Razgled veličanstvenog dvorca NEUSCHWANSTEIN, smještenog na visokoj stijeni, kojeg je Walt Disney uzeo za primjer dvorca iz bajke. Povratak u München. Večernji izlazak, noćenje.
Dan 4. - Chiemsse - Šibenik:
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja prema ”bavarskom moru“ - jezeru Chiemsee. Po dolasku u mjesto Prien, slijedi plovidba brodom do otoka Herreninsel i obilazak kraljevskog dvorca HERRENCHIEMSEE, poznatijeg kao «bavarski Versailles». Nakon razgleda nastavak vožnje prema Hrvatskoj, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u kasnim večernjim satima u Šibenik.

U cijenu uključeno: prijevoz turističkim autobusom i cestarina za autocestu te svi troškovi vezani uz prijevoz, pratitelj - vodič izleta, 1 noćenje sa doručkom u hotelu*** u okolici Bleda, razgled Salzburga uz vodiča,  2 noćenja sa doručkom u hotelu*** u okolici Münchena, razgled Münchena uz vodiča, prijevoz i vodič prema programu, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode, jamčevina za turistički paket aranžman, pripadajući PDV-e, troškovi organizacije!