Gorski Kotar

Gorski Kotar

Program:

Dan 1.  – Ravna Gora:
Polazak sa autobusnog kolodvora (ili sa mjesta po dogovoru).
Vožnja autobusom autocestom Split – Bosiljevo – Ravna Gora.Usputno zaustavljanje u Rastoke. Razgled uz užinu.Dolazak u Ravnu Goru. Smještaj u domu „Dvorac Stara Sušica» u Ravnoj Gori u višekrevetnim sobama.
Odmor (sportske aktivnosti (ili igre na snijegu) na obližnjem igralištu uz animatore (odgajatelje)) Povratak u sobe. Večera te večernja animacija (disco party – lude frizure, pjevanje, glumljenje, pantomima), noćenje.

Dan 2 -  Fužine – špilja Vrelo i ranč Vrelo:
Doručak u 08.00 h. Nakon doručka polazak za Fužine. Razgled grada (mogućnost vožnje sa kočijom).Nakon razgleda polazimo za 3 km udaljeno Vrelo i razgledavamo špilju uz vodiča i ranč konja. Povratak u dvorac na ručak. Nakon ručka, igre na snijegu uz animatore. Večera te večernja animacija (izbor miss i mistera, dodjela diploma), noćenje.

Dan 3.   - Lokve (Muzej žaba) -:
Doručak. Nakon doručka polazak za Lokve i posjet «Muzeju žaba» . Jedna grupa razgledava «Muzej žaba» uz vodiča i prezentacijski film, a druga «Zavičajnu zbirku» u neposrednoj blizini. Povratak u dvorac na ručak. Nakon ručka odmor te povratak. Dolazak u večernjim satima.

U cijenu uključeno:  prijevoz sa 2 turistička autobusa, pratitelj putovanja,2 puna pansiona u dvorcu «Stara Sušica» u Ravnoj Gori, ulaznica za špilju Vrelo i ranč konja Vrelo, ulaznica za «Muzej žaba» i «Zavičajni muzej» u Lokve, profesionalna animacija, 5 profesora u pratnji, troškovi organizacije, osiguranje učenika od nezgode, izrada DVD-a za uspomenu za svakog učenika!!