Hrvatsko zagorje - Zagreb

Hrvatsko zagorje - Zagreb

Program:

Dan 1.  – Krapinske Toplice - Krapina:
Polazak u 07.30 h ispred škole. Ukrcaj na autocestu. Vožnja uz povremena zaustavljanja.Po dolasku u Krapinske Toplice smještaj u hotel. Odmor te polazak u Krapinu. Posjećujemo novi i moderni muzej krapinskog neandertalca uz film i vođenje kroz povijest planeta zemlje uz vodiča te Hušnjakovo brdo. Povratak u hotel. Večera. Kupanje u hotelskom bazenu, noćenje.
Dan 2. – Dvorac Trakošćan – Donja Stubica  – Marija Bistrica:
Doručak. Nakon doručka polazak za za dvorac Trakošćan. Razgledavamo naš najpoznatiji i najljepši dvorac uz vodiča (mogućnost vožnje pedalinama na jezeru kraj dvorca). Polazak za Mariju Bistricu.Usputno zaustavljanje u Donjoj Stubici te razgled muzeja seljačke bune i spomenika Matiji Gupcu. Odmor te nastavak puta za selo Gusakovo. Ručan na zagorskoj kleti. Odmor za igre. Polazak za Mariju Bistricu. Razgledavamo najpoznatije Marjansko svetište u Hrvatskoj. Odmor te povratak za Krapinske Toplice. Večera. Kupanje u hotelskom bazenu, noćenje.
Dan 3. – Zagreb  – ZOO – Tehnički muzej -  Muzej „Dražen Petrović“:
Doručak. Polazak za Zagreb. Posjećujemo ZOO Maksimir uz edukacijski film o životinjama u parku.Odlazak u centar grada. Obilazimo trg Bana Jelačića, Tkalčićevu ulicu, Kamenita vrata, Markov trg, Banske dvore, kulu Lotršćak, vožnja uspinjačom te spuštanje na Ilicu. Ručak. Nakon ručka posjećujemo Tehnički muzej (stalni postav i planetarij) i memorijalni centar „Dražen Petrović“, u neposrednoj blizini, uz kratki film o karijeri slavnog Šibenčanina i razgled sportskih trofeja. Povratak u Krapinske Toplice. Večera, diskoteka (u hotelu), noćenje.
Dan 4. – Smiljan -:
Doručak. Nakon doručka, spremanje prtljage te povratak.Vožnja autocestom prema Gospiću. Posjećujemo Smiljan – memorijalni centar velikog hrvatskog znanstvenika Nikola Tesla uz kratki edukativni film. Odlazak na ručak. Slobodno vrijeme za odmor i igre. Nastavak puta. Uz kraća zaustavljanja dolazak u večernjim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz sa turističkim autobusom i cestarina za autoput, pratitelj-vodič putovanja, smještaj u hotelu Toplice*** u Krapinskim Toplicama  na bazi 3 polupansiona  i korištenje hotelskog bazena, ulaznica i vodič u muzeju pračovjeka u Krapini, ulaznica u muzej seljačke bune, ulaznica i vodič u dvorcu Trakošćan,  ručak na zagorskoj kleti, posjet Mariji Bistrici, ulaznica u ZOO Maksimir, razgled stare jezgre grada Zagreba,ručak u Zagrebu, ulaznica u Tehnički muzej (stalni postav i planetarij) uz vodiča,  ulaznica u muzej „Dražen Petrović“, ulaznica u memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu, ručak u Gospiću, 3 profesora u pratnji, osiguranje prtljage i  učenika od nezgode (prema popisu učenika), troškovi organizacije, izrada DVD-a za uspomenu za svakog učenika!

Napomena:

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ukoliko dođe do pada broja učenika! Raspored programa se može mijenjati, ali agencija garantira da će se izvesti u cijelosti! Program se može mijenjati na zahtjev škole!