Istra / Rovinj - Pula - NP Brijuni - Poreč - Motovun

Istra / Rovinj - Pula - NP Brijuni - Poreč - Motovun

Program:

Dan 1. - Rijeka – Rovinj:
Polazak u 08.00 h  sa mjesta po dogovoru.
Vožnja autobusom autocestom Split – Bosiljevo – Rijeka uz kraća zaustavljanja. Zaustavljanje u Rijeci. Razgledavamo zavjetnu crkvu i tvrđave Frankopana na Trsatu. Slobodno vrijeme za šetnju. Nastavak puta prema Rovinju.Dolazak u hotel u popodnevnim satima. Smještaj u sobe. Šetnja gradom. Razgledavamo: Sv. Eufemija, gradska vrata, stara vijećnica.  Povratak u hotel. Večera, zabava (diskoteka – mogućnost druženja sa lokalnom školom), noćenje.
Dan 2. - Pula – Fažana – NP Brijuni:
Doručak. Nakon doručka, odlazak u Pulu. Razgled povijesne jezgre uz stručnog vodiča: Amfiteatar Lapidarij, Augustov hram, Slavoluk Sergijevaca. Ručak u restoranu u Valbandonu. Nastavak prema Fažani. Odlazak brodom u NP Brijuni. Razgled NP-a, objekata i životinja na otoku. Povratak brodom u Fažanu i odlazak u hotel.Večera, zabava (diskoteka), noćenje.
Dan 3. – Poreč – pećina Baredine – Višnjan – Motovun:
Doručak. Poslije doručka odlazak za Poreč. Razgled središta grada: Rimska kuća, Decumanus Eufrazijeva bazilika. Po završetku, posjet staništu čovječje ribice - pećini Baredine. Ručak u restoranu u Višnjanu i potom odlazak u Motovun. Razgled gradskih vrata, zvonika i zidina sa kojih se pruža nezaboravan pogled.  Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera, zabava (diskoteka) Noćenje.
Dan 4. - Rovinj – Opatija – :
Poslije doručka, polazak prema Skradinu. Zadržavanje u Opatiji za razgled grada - bisera Kvarnera. Nastavak putovanja prema Senju. Ručak. Nakon ručka povratak uz usputna zadržavanja za odmor. Dolazak u večernjim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz modernim turističkim autobusom (30 sjedala, CD/DVD), pratitelj putovanja, 2 profesora u pratnji, smještaj u hotelu u Rovinju na bazi 3 polu pansiona, 3 x ulaznice za poseban disco program sa dj-em, vodič za razgled Pule, ulaznica u Arenu, ulaznica u pećinu Baredine,ulaznica u NP Brijuni i prijevoz brodom, ulaznice za navedene lokacije, ručak u Puli, Višnjanu i Senju, troškovi organizacije, osiguranje učenika od nezgode prema polici agencije!