Lonjsko polje

Lonjsko polje

Dan 1.
Polazak sa autobusnog kolodvora ili sa mjesta po dogovoru u 08.00 h.
Vožnja autocestom Split – Zagreb. Izlaz na Gornju Ploču i vožnja cestom do NP Plitvica. Ulaz u nacionalni park. Razgled velikog slapa, šetnja stazom, vožnja brodom na jezeru Kozjak te vožnja vlakom.Nakon razgleda – ručak. Odmor te nastavak vožnje prema Topuskom. Smještaj u hotelu. Večera, zabava uz igre i animatora, noćenje.
Dan 2.
Doručak. Nakon doručka polazak za park prirode Lonjsko polje. Razgledavamo Popovaču – europsko selo roda – ČIGOČ. U pratnji stručnog vodiča šetnja selom, kratko predavanje o rodama, promatranje roda i gnijezda, obilazak privatne etno zbirke predmeta od drveta, keramike. Posjet starom toku Save – zbirka Ravlić. 
Ručak u ambijentu prirode i starih drvenih kuća.  Nastavak putovanja autobusom do 8 km udaljenog nasipa koji pruža najljepši pogled na LONJSKO POLJE, te upoznavanje s biljnim i životinjskim vrstama ovoga kraja.Povratak u hotel. Večera, zabava uz igre i animatora, noćenje.
Dan 3.
Doručak. Odlazak u Sisak gdje razgledavamo grad i staru tvrđavu. Posjet gradskom muzeju. Ručak. Nakon ručka, odmor te povratak autocestom. Dolazak u večernjim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz sa turističkim autobusom, cestarina za autoput u oba smjera,vodič – pratitelj putovanja, ulaznica u NP Plitvice, ručak kraj NP Plitvice, smještaj u hotelu Terme u Topuskom na bazi 2 polupansiona, 2Xvečernja animacija u hotelu,ulaznica u park prirode Lonjsko polje, posjet europskom selu roda – Cigoč, vodič za obilazak PP Lonjsko polje, ručak u parku prirode, razgled tvrđave u Sisku i posjet gradskom muzeju, 3 profesora u pratnji, ručak u Sisku, osiguranje učenika od nezgode, troškovi organizacije, izrada DVD-a za uspomenu za svakog učenika!

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ukoliko dođe do smanjenja broja putnika ili drastičnog povećanja cijene goriva i smještaja, a na što agencija ne može utjecati, a podiže troškove organizacije! Raspored programa se može mijenjati, ali agencija garantira da će se izvesti u cijelosti!