Makarska - Metković - safari Neretva

Makarska - Metković - safari Neretva

Program:

07.30 h polazak autobusom sa autobusne stanice.
Vožnja jadranskom magistralom prema Makarskoj. U Makarskoj posjećujemo Malakološki muzej sa najbogatijom zbirkom školjaka i puževa na svijetu.Nakon razgleda, nastavljamo put prema Metkoviću. Usputno zaustavljanje na Baćinskim jezerima.Nastavljamo za Metković. U Metkoviću se ukrcavamo na neretvanske lađe. Vožnja kroz kanale i rukavce uz razgledavanje bogate flore i faune neretvanske močvare, jedine delte Hrvatske. Po završetku safarija dolazak do stare Neretvanske kuće koja je stara preko 90 godina i ista je preuređena u ugostiteljsko turističke svrhe gdje bi učenicima dočarali ”ŽIVOT NERETVANSKOG TEŽAKA” u srcu močvare. Ručak.
Slobodno vrijeme za igru i zabavu na izletištu.Odlazak u muzej Antičke Narone te razgled kulture Rimskog carstva sa lokaliteta antičke Narone.
Povratak.
Uz kraća zaustavljanja, dolazak u kasnim poslijepodnevnim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz sa turističkim autobusom, pratitelj – vodič putovanja, ulaznica za  Malakološki muzej u Makarskoj, vožnja na lađama na rijeci Neretvi, ručak u neretvanskoj kući, ulaznica u muzej Antičke Narone, osiguranje učenika od nezgode, jamčevina za turistički paket aranžman, troškovi organizacije!

Napomena: Raspored programa se može mijenjati, ali agencija garantira da će se izvesti u cijelosti!