Otok Hvar

Otok Hvar

Program:

06.50 h polazak autobusom sa autobusnog kolodvora.
Dolazak u Split u trajektnu luku te ukrcaj na trajekt u 08.30 h (Jadrolinijin plovidbeni red).
Vožnja od cca 2 h do Starigrada na otoku Hvaru. Ukrcaj u autobus te vožnja od cca 30 min do grada Hvara.
U gradu Hvaru susret sa lokalnim vodičima te razgledavanje grada u dvije grupe: katedrala sv. Stjepana, Arsenal izvani, kazalište, Leroj, gradska vijećnica, kuća Petra Hektorovića izvani, fortica Spagnolo.
Odmor. Ručak (opcija).
Povratak autobusom u Starigrad gdje posjećujemo Tvrdlju, ljetnikovac Petra Hektorovića, starogradsko polje Ager.Slobodno vrijeme za šetnju.
Ukrcaj na trajekt za Split u 17.30 h (Jadrolinijin plovidbeni red).Vožnja od cca 2 h do Splita. U Splitu, ukrcaj te povratak.
Dolazak u večernjim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz sa dva turistička autobusa,karta za trajekt Split – Starigrad – Split, karta za dva autobusa za trajekt Split – Starigrad – Split,  2 stručna vodiča za razgled grada Hvara i Starigrada, ulaznica u Tvrdlju sa čuvenim ribnjakom u Starigradu, ulaznica za razgled fortice u Hvaru, ručak (opcija), pratitelj – vodič izleta, 5 učitelja u pratnji, osiguranje učenika od nezgode, troškovi organizacije!

Napomena: Ovaj program je okviran i na konkretan upit, agencija će izraditi detaljniji program prilagođen uzrastu i zahtjevima škole i učenika!