Zimovanje

Zimovanje

Program:

Dan 1.  –Bjelolasica:
Polazak ispred škole u 08.00 h. Vožnja autocestom Split – Zagreb, uz kraća zaustavljanja, do Bjelolasice.Po dolasku smještaj u paviljon gdje se nalaze dvije prostorije kao učionice, TV i video, te u potkrovlju paviljona igraonica.Odlazak na snijeg i igre na snijegu. Večera te večernja animacija, noćenje.
Dan 2. – 13.02.10 -  izvor Vrelce – igre na snijegu :
Doručak. Nakon doručka polazak na kratki izlet do izvora Vrelce, nedirnutog izletišta u šumi, gdje se nalazi špilja i izvor. Proučavanje biljnog i životinjskog svijeta, te ponavljaje gradiva iz prirode. Povratak u paviljon na ručak. Nakon ručka, igre na snijegu uz animatore. Večera te večernja animacija (izbor miss i mistera, dodjela diploma), noćenje.
Dan 3. – 14.02.09  - Ogulin - :
Doručak. Nakon doručka polazak za Ogulin. Obilazak Frankopanskog starog dvorca, zavičajnog muzeja, Đulinog ponora i rodne kuće Ivane Brlić M. te obilazak jezera Sabljaci.Ručak. Nakon ručka povratak autoputem .Dolazak u večernjim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz sa turističkim autobusom) i cestarina za autoput, pratitelj-vodič putovanja,
2 puna pansiona u paviljonu Lasica u Bjelolasici (trokrevetne i četverokrevetne sobe sa vlastitim WC-om,TV,grijanje) 2Xvečernja animacija za djecu, animacija (igre) na snijegu,razgled Ogulina i ulaznice, 4 profesora u pratnji, troškovi organizacije, osiguranje učenika od nezgode, izrada DVD-a za uspomena za svakog učenika!

U cijenu nije uključeno: najam sanjki (30,00 kn) i lopatica za sanjkanje (10,00 kn)

Napomena: Agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana ukoliko dođe do promjena u broju učenika!
Raspored programa se može mijenjati, ali agencija garantira da će se izvesti u cijelosti!