Vile s bazenima

Pregledajte našu ponudu eksluzivnih vila sa bazenima u Dalmaciji.
Kontaktirajte nas sa povjerenjem i poslati ćemo vam ponudu i način rezervacije vašeg odmora iz snova! 

Villa Adriana Bilo-Primošten

Villa Adriana pruža vam opuštajući smještaj s predivnim pogledom na more, savršeno za obitelji, parove i male grupe. Nalazi se u naselju Bilo, 6 km prije Primoštena i cca 250 m od mora i plaže. 4 spavaće sobe na cca 280 m².

Villa Lara Rogoznica

Komforna Vila Lara nalazi se u mjestu Rogoznica, ima privatni bazen, terasu i prekrasan pogled na more. Vila u ponudi ima klimatiziran smještaj, besplatni WiFi i privatni parkino parkiralište u sklopu objekta. Sve sobe imaju pogled na more.

VILLA SUNSET PRIMOŠTEN

Lukzuzna Vila Sunset se nalazi iznad mjesta Primošten, s prekrasnim pogledom na plavetnilo jadranskog mora. Vila kategorije 5 zvjezdica pravo je mjesto za goste koji žele najbolju uslugu i privatnost na jednom mjestu. Doživite svoj ljetni odmor na potpuno drugačiji način.

VILLA GLOSS BILO-PRIMOŠTEN

Moderna i luksuzna Villa Gloss nalazi se u mjestu Primošten na mirnoj lokaciji tik uz obalu kristalno čistog mora, pored same plaže. Vila nudi bazen s efektom beskonačnosti, te veliku terasu sa predivnim pogledom na more.

El Dorado Primošten južni

Kuća za odmor sa bazenom u zaleđu Primoštena. Okućnica se pruža na 2500 m2. Igralište za odbojku, noćni bar. Idealno za goste koji žele biti izolirani od turističkih vrevi i gužvi.

Villa More Trogir

Prekrasna superluksuzna vila uz samo more, na polutoku Čiovo, kraj grada Trogira. Unutarnji i vanjski bazen. Sauna te 6 odvojenih soba sa 8 sanitarnih čvorova. Pogled na more.

Villa Sunce Trogir

Superluksuzna vila, drugi red od mora, na otoku Čiovo, kraj grada Trogira. Unutarnji i vanjski bazeni, sauna te 6 odvojenih soba i 7 sanitarnih čvorova.

Villa Saldun Trogir

Prekrasna superluksuzna vila od 5 zvjezdica u Trogiru može primiti do 14 osoba. Posjeduje 7 odvojenih spavaćih soba i 8 sanitarnih čvorova te jacuzzi i mini fitnes sobu. Za goste koji žele nezaboravan odmor iz snova.

Villa Kastel-Two Kaštel Kambelovac

Luksuzna vila sa bazenom sa 5 odvojenih spavaćih soba i 5 sanitarnih čvorova. " Vila blizanac" sa vilom Kaštel-One od koje je dijeli samo dvorišna ograda. Blizina gradova Trogira i Splita. Udaljena cca 350 m od mora.

Luksuzni apartman 3 Baotić Seget Donji

Luksuzno opremljeni penthouse apartman na drugom katu sa prekrasnim pogledom na more te sa odvojenim pristupom liftu i zajedničkim korištenjem vanjskog bazena sa druga dva apartmana. Udaljen cca 3 km od centra grada Trogira i cca 30 km do grada Splita.