Otoci Pag i Rab

Otoci Pag i Rab

Program:

Polazak autobusom ispred škole u ranojutarnjim satima.
Ukrcaj na autocestu te vožnja autobusom do mjesta Lun na sjevernom djelu otoka Paga. U Lunu  razgledavamo najveći maslinik u Hrvatskoj sa maslinama starim preko 1000 godina. Ukrcaj na izletnički brod za otok Rab. Vožnja od cca 30 min do grada Raba.  U Rabu razgledavamo grad: - 4 zvonika  crkvava koji čine karakterističnu siluetu grada, TRG SV. KRISTOFORA, PARK KOMRÈAR - jedan od najljepših parkova na istočnom potezu jadrana iz 90-ih godina XIX.st. (alepski, primorski i crni bor, crnika, smreka, čempres) itd.
Odmor za samostalni razgled. Povratak brodom u Lun. Ponovni ukrcaj u autobus te vožnja prema gradu Pagu.  Odlazak u muzej soli i edukacija o proizvodnji soli. Odmor za samostalni razgled grada kojeg je projektirao slavni Juraj Dalmatinac. Odmor za igre te povratak sa autocestom.
Dolazak u kasnim poslijepodnevnim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz sa turističkim autobusom, cestarina za autoput, prijevoz izletničkim brodom na relaciji Lun – Rab – Lun, razgled maslinika u Lunu,ulaznica za muzej soli na Pagu,  3 profesora u pratnji, pratitelj – vodič izleta u svakom autobusu, pripadajući PDV-e, osiguranje učenika od nezgode, jamčevina za turistički paket aranžman, troškovi organizacije!

Plaćanje: Na temelju ugovora između agencije i roditelja (skrbnika). Prije polaska! Ili po dogovoru!

Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene ukoliko dođe do smanjenja broja učenika ispod 40!Raspored programa se može mijenjati,ali agencija garantira da će se izvesti u cijelosti!