Izleti

Izleti nisu samo "putovanje od točke do točke i natrag".
Izleti su stjecanje iskustva i doživljaja koji često ostanu doživotno u sjećanju kao prelijepa životna uspomena.
Kontaktirajte nas sa povjerenjem i " doživite vaše novo iskustvo".

 
Nacionalni park Krka

IzletiNacionalni park Krka

Sa svojih sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 242 m, rijeka Krka je prirodni i krški fenomen. Zbog iznimne prirodne, znanstvene i kulturne vrijednost proglašena je nacionalnim parkom 1985. godine.
Pregledaj
Rafting na Cetini

IzletiRafting na Cetini

Cetina je rijeka sa mnoštvom brzaca i malih slapova ,ali i sa mirnim dijelovima. Svojom ljeptom i bistrinom i kraškom okolinom Cetina predstavlja idealno područje za aktivni odmor. Oprema za rafting podliježe standardima IRF-a (Svjetske rafting federacije).
Pregledaj
Gastro Primošten

IzletiGastro Primošten

Primoštensko zaleđe je izuzetno kulturološko i gastronomsko značajno područje. Na mnogim očuvanim seoskim domaćinstvima u mogućnosti ste kušati tradicionalna dalmatinska jela i čuveno primoštensko vino Babić.
Pregledaj
Vinske ceste Primoštena

IzletiVinske ceste Primoštena

Vinske ceste i ceste maslinovog ulja u Primoštenu.
Tematsko-edukativni izlet u primoštensko zaleđe. Posjećujemo vinograd Bucavac, vinariju Suha punta d.o.o., vinariju Marinov i uljaru staru preko 50 godina uz degustaciju vina i maslinovog ulja.
Pregledaj
Nacionalni park Plitvice

IzletiNacionalni park Plitvice

Nacionalni park Plitvice jedan je od najposjećenijih parkova prirode u Hrvatskoj, a zasigurno najpoznatiji. Na stotine tisuća posjetitelja godišnje dolazi vidjeti ovaj očuvani eko sustav skoro netaknut od ljudske ruke.
Pregledaj
Split-Trogir

IzletiSplit-Trogir

Dioklecijanova palača u Split najveća je i najbolje sačuvana kasnoantička palača na svijetu. Povijesna jezgra grada Trogira jedinstveni je spomenik kulture i stoga je 1997. godine upisana u UNESCO-vu Listu svjetske baštine.
Pregledaj
Šibenik

IzletiŠibenik

Šibenik je jedini veći grad u Dalmaciji kojeg su osnovali Hrvati. Mnogo kultura i narodnosti vladalo je Šibenikom i svi su ostavili svoj pečat čineći staru jezgru grada spomenikom kulture.
Pregledaj
Međugorje

IzletiMeđugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih katoličkih svetišta u svijetu. Smješteno je u blizini Čitluka u Bosni i Hercegovini. Međugorje posjeti do milijun hodočasnika tijekom godine, a svetište je postalo 1981. godine kada se prema vjerovanju i svjedocima ukazala Djevica Marija.
Pregledaj